Skip to main content

Om Improve Technology

OM IMPROVE TECHNOLOGY

VI STÄRKER DIN VERKSAMHET MED OPERATIONELL IT OCH TEKNIK

IMPROVE Technology är ett privatägt bolag stationerat i Kungsbacka. Bolaget grundades 2017 med en affärsidé som bygger på att skapa lösningar för effektivisering och kvalitetsförbättringar för företag inom branscher som lager- och produktionslogistik.

IMPROVE Technology levererar, implementerar och projektleder lösningar för teknisk utrustning och affärslogistiksystem till slutkunder i Sverige, både inom detalj- och industrisektorn. Vi är mycket stolta över att representera flera av de marknadsledande produkttillverkarna som Zebra, Datalogic, Honeywell och Handheld. 

Inom IMPROVE Technology har vi som ledord att vi ska tillhandahålla en hög servicegrad och göra allt för att våra kunder skall vara nöjda och ha en utrustning som fungerar både funktionellt och tillsammans i lösningar. I vår databas finns idag en bred flora av kunder, med allt från mindre tillverkande bolag till e-handelsbolag inom fashion, bygghandelskedjor, 3PL-aktörer och internationella industriföretag med lokala distributions- och produktionsanläggningar.

IMPROVE TECHNOLOGY ÄR

DIN RÅDGIVANDE PARTNER

OM IMPROVE TECHNOLOGY

TEAM IMPROVE TECHNOLOGY

KONTAKTA OSS

HAR DU FRÅGOR? KONTAKTA OSS!

Adress

Energigatan 12, 434 37 Kungsbacka

Telefonnummer

0300 - 100 02