Skip to main content

Improve Technologys Partners

PARTNERS

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

På IMPROVE Technology är vi stolta över att samarbeta med de bästa i branschen. 

 

Datalogic

Datalogic

Datalogic är en global aktör på marknaden för automatisk datainsamling och automation, specialiserad på utveckling och produktion av streckkodsläsare, mobila datorer, sensorer för detektion, mätning och säkerhet, RFID, vision och lasermärkningssystem. 

Närhet och snabb respons på varje kundkrav, tillsammans med kontinuerlig innovation och hög kvalitet, är basen på Datalogics framgång i över 40 år. Dess innovativa lösningar bidrar till att öka effektiviteten och kvaliteten på processer inom detaljhandeln, tillverkande industri, transport & logistik och hälso- och sjukvårdsindustrin, längs hela värdekedjan. 

Handheld

Handheld

Handheld är en privatägd tillverkare av robusta mobila datorer, inklusive stryktåliga tablets och handdatorer. Handheld är ett av de snabbast växande företagen i branschen.

Tillsammans med sina återförsäljare runt om i världen bildar Handheld partnerskap som erbjuder produkter som tål de tuffaste förhållandena och lösningarna för att få jobbet gjort.

Honeywell

Honeywell

Honeywell tillhandahåller produkter, programvara och uppkopplade lösningar som förbättrar produktiviteten, säkerheten på arbetsplatsen och prestandan för våra kunder över hela världen. Vi levererar på detta löfte genom branschledande mobila enheter, programvara, molnteknik och automationslösningar.

Honeywell Productivity Solutions and Services skapar mobila datorer, skrivare, skanners och röststyrda lösningar som förbättrar produktiviteten i tusentals företag i alla storlekar runt om i världen. 

NiceLabel

NiceLabel

NiceLabel grundades 1993 och är en ledande global utvecklare av etikettdesignprogramvara och etiketthanteringssystem som hjälper företag i alla storlekar att förbättra kvaliteten, hastigheten och effektiviteten i märkningen, samtidigt som kostnaderna minskas.

Med hjälp av sina etiketthanteringssystem kan organisationer digitalt omvandla hela sin märkningsprocess, från design till utskrift till etiketthantering. Resultatet är en smalare, smidigare verksamhet som gör det möjligt för företag att reagera snabbare på förändrade marknadsförhållanden och krav, få ut produkter snabbare på marknaden och konkurrera mer effektivt i de sektorer där de gör affärer.

SOTI

SOTI

SOTI är en beprövad innovatör och branschledare för mobilitet och IoT-hantering. Globalt är över 17 000 företag beroende av SOTI för att möjliggöra sina strategier för mobila enheter, applikationer, innehåll samt slutpunkter för IoT.

Omfattande vertikal erfarenhet och teknologipartnerskap ger SOTI en enastående inblick i marknadstrender och banbrytande affärslösningar. SOTI: s engagemang för innovation säkerställer att ditt företag är ett steg före med de lösningar du behöver för att ta mobilitet till oändliga möjligheter.

Zebra

Zebra

Zebra (NASDAQ: ZBRA) stärker företag inom offentlig sektor, hälso- och sjukvård, detaljhandel / e-handel, tillverkning, transport & logistik och andra industrier genom en fördel i prestanda.

Zebra levererar branschanpassade helhetslösningar som på ett intelligent sätt kopplar samman människor, tillgångar och data för att hjälpa våra kunder att ta affärskritiska beslut. Våra marknadsledande lösningar lyfter upp shoppingupplevelsen, spårar och hanterar lager samt förbättrar leveranskedjans effektivitet och patientvård. 

IMPROVE TECHNOLOGY ÄR

DIN RÅDGIVANDE PARTNER

KONTAKTA OSS

HAR DU FRÅGOR? KONTAKTA OSS!

Adress

Energigatan 10B, 434 37 Kungsbacka

Telefonnummer

0300 - 100 02

CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.