Mobilitet

MOBILITET

Information och kommunikation

Idag finns ett växande behov av information och en obruten kommunikationskedja mellan personer och system.


När beslut idag fattas i farten finns det risk för fel om inte informationen är uppdaterad och korrekt. Det kan vara en kund som inte ser att du faktiskt har en produkt tillgänglig tilll försäljning eller kostnad för en extra resurs på lagret för att hinna plocka alla kundorder. Det kan vara ett faktureringsunderlag som saknar reservdel som skulle debiterats eller en hotellkund som kom till ett rum med trasig lampa. 


Konsekvensen kan bli en missad fakturering, extra arbete i administrationen, en missad försäljning, en missnöjd kund eller kanske i värsta fall - en förlorad kundrelation.


Vad konsekvenserna blir hos er vet ni bäst själva och i de flesta fall kan man faktiskt sätta ett värde på dem.

LAGER


Godsmottagning, Inventering, Orderplock, Dokumentutskrift mm.FÄLTSERVICE


Tidsredovisning, Registrering av reservdelar, Leverans, Enhetsidentifiering, Signering mm.


ANDRA TJÄNSTER


Hotell, Restaurang, Kontor, Fastighetsskötsel, Förrådshantering mm.INDUSTRI


Recept, Inventering, Registrering,Att arbeta där man är

Det låter så självklart men många gånger finns inte möjlighet att utföra hela uppdrag på  plats. Vi antecknar på papper eller skriver i dokument på dator. På Improve anser vi att det är rimligt att dina medarbetare skall ha möjlighet att få kompletta arbetsbeskrivningar/uppgifter, registrera vad de gör, när de gör det. Likaså att få stöd att verifiera att det är rätt produkter eller reservdelar mm som de hanterar.


Genom att använda mobila gränssnitt blir det här verklighet oavsett om du är on- eller off-line för stunden.


Vi berättar gärna hur det här blir verklighet utan stora tunga investeringar och långa utvecklingsprojekt.

MOLNTJÄNST


Vår mobilitetsplattform ligger i molnet. Det finns inget behov av servrar, eller underhåll på plats hos kund.


INTEGRERAT ELLER FRISTÅENDE


Beroende på vilket behov ert bolag har just nu,  kan man alltid välja att integrera mot ett överordnat system eller att köra fristående med egen databas.

HÄR OCH NU


Den stora utmaningen är att börja här och nu. Många projekt går i graven innan de ens har tagits i drift. Ofta beror det på att kraven definierats men med växande ambitioner och omfattning på krav över projektets tid. Fler behov skall lösas och vävs in projektet. Ofta börjar tillväxten redan under specifikation och fortsätter under projekttiden. Till slut har projektets omfattningen vuxit till den nivån att det blivit ohanterbara, både i komplexitet och kostnad och många gånger läggs ned.


På IMPROVE Technology förordar vi att arbeta efter principen att det skall vara enkelt att utvecklas, men desto viktigare att hela tiden göra det genom "kontinuerlig utveckling".


Isolera, så långt det är möjligt, de problem som ni ser som flaskhalsar och som skall utvecklas. Välj en plattform som löser dagens behov men samtidigt inte låser dörrar för framtida utveckling.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera